ESP

16.09.18, BONAIGUA GRAN FONDO – MARXA CICLOTURISTA es una marcha no competitiva que discurre por las carreteras que rodean el Port de la Bonaigua, con la localidad de Vielha como punto de inicio y final.

Bonaigua Gran Fondo – Marcha Cicloturista, es la primera marcha cicloturista de Vielha, con el Port de la Bonaigua (2072m) cómo gran protagonista del recorrido.  Una prueba deportiva en bicicleta de carretera, abierta a todos los públicos y niveles. Un evento con una única distancia de 110 kilómetros y 3190 metros de desnivel.

CAT

16.09.18BONAIGUA GRAN FONDO – MARXA CICLOTURISTA és una marxa no competitiva que discorre per les carreteres que envolten el Port de la Bonaigua, amb la localitat de Vielha com a punt d’inici i final.

Bonaigua Gran Fondo – Marxa Cicloturista, és la primera marxa cicloturista de Vielha, amb el Port de la Bonaigua (2072m) con a gran protagonista del recorregut. Una prova esportiva amb bicicleta de carretera, oberta a tots els públics i nivells. Un esdeveniment amb una única distància de 110 quilòmetres i 3190 metres de desnivell.


FR

16.09.18 BONAIGUA GRAN FONDO – MARXA CICLOTURISTA est une marche non-compétitive qui longe les routes qui entourent Port de la Bonaigua, avec la ville de Vielha comme point de départ et d’arrivée.

Bonaigua Gran Fondo – Cycling Tour, est le premier tour cycliste de Vielha, avec le Port de la Bonaigua (2072m) comme protagoniste principal de la tournée. Un événement sportif sur un vélo de route, ouvert à tous les publics et niveaux. Un événement avec une seule distance de 110 kilomètres et 3190 mètres de dénivelé.

ENG

16.09.18, BONAIGUA GRAN FONDO – MARXA CICLOTURISTA is a non-competitive event that runs along the roads of Port de la Bonaigua, with the town of Vielha as the starting and ending point.

Bonaigua Gran Fondo – Marcha Cicloturista is the first ciclosportive  ins Vielha, with Port de la Bonaigua (2072m) as a great protagonist of the route. A non cmpetitive event wth road bike, open to all levels. An even with a unique distance of 110km and 3190 meters slope.